maandag 21 februari 2011

Sophie de Giraf

Wij stellen graag aan jullie voor: Sophie de Giraf!

100% natuurlijk speelgoed voor de hippe baby! Gemaakt van natuurlijk rubber en verf en daarom van nature Phthalates, PBA en PVC vrij ! Het eerste babyspeeltje waarmee uw baby al zijn zintuigen ontwikkelt. 
  
Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt Sophie baby's aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor uw baby.

Luisteren: Dankzij het grappige piepje wordt baby's gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg.

Proeven: Sophie is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, hoorntjes, pootjes), en dus ideaal voor baby's tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Ze bestaat voor 100% uit natuurlijke rubber en verf en is daarom volledig veilig voor baby.

Voelen: Sophie is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby's kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby haar gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt baby gerust.
Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft Sophie iets speciaals waardoor baby haar gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes. 

Zie hier een leuk filmpje met spelende baby!



Natuurlijk zijn er ook al diverse celebs gespot met Sophie ;-)!
Hier Isla Fisher en Nicole Richie met kindjes en Sophie...

Vanaf vandaag ook verkrijgbaar bij Knotsknetter!


2 opmerkingen:

  1. wij hebben er twee meegenomen uit Frankrijk. Dochtertje vond/vind ze egt heel erg leuk.

    Liefs judith

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ze zijn geweldig. Maar ik moet zeggen dat het kwartje bij mij pas echt viel toen ik er kindjes mee zag spelen. Ze worden er acuut blij van ;-)!

    BeantwoordenVerwijderen